Artúr popkulturális blogja

Képregény: Ni Tian Xie Shen (2020-)

2022. június 18. 12:00 - II. Liberális Artúr

Fejezetek: 500+, folyamatban
Műfaj: akció, dráma, fantasy, felnőtt, harcművész, hárem, kaland, romantikus
Megjelenés: 2020-
Új fejezet: kb. háromnaponta
Olvasható: http://fanfox.net/manga/ni_tian_xie_shen/

Alaphelyzet

A kamasz Xiao Chét státusza nem túl szerencsés, mert bár előkelő, de a harcművészetekhez nincsenek "meridiánjai". Egy irigye, aki a helyére pályázik ezért megmérgezi. Újjászületik és szerencsére egy nagyhatalmú gyógyító mester tanítványa lesz, akitől értékes varázstárgyat örököl, ám épp emiatt irigyei itt is megtalálják és halálba kergetik. Ismét újjászületik, épp első életébe, így korábbi tudását felhasználva könnyedén elhárítja a mérgezést. Ereje persze ettől még nem lesz, ám szerencsére rátalál egy megmérgezett idegenre, akit képes meggyógyítani, cserébe ezért pedig új meridiánokkal ruházza fel...

Élmény

Az elején a dupla-újjászületős csavar felizgatott, ám ez korántsem jelentett valami paródiát vagy meta-narratívát, egyszerűen csak egy pici pluszt; innentől kezdve tipikus kínai manhua, ahol mindig van egy erősebb kutya és a főhős végül mindig erősebb kutyának bizonyul, közben pedig levarr minden jó nőt. Manhuapornó, azaz kielégíti az ösztönszintű igényeid, de nem ad hozzá semmit az életedhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturpop.blog.hu/api/trackback/id/tr3017860279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása