Artúr popkulturális blogja

Képregény: Tough

2021. szeptember 23. 04:47 - II. Liberális Artúr

Fejezetek: 426, befejezett (+290 folyamatban)
Műfaj: akció, felnőtt, harcművész, tragédia
Megjelenés: 2004-2016
Új fejezet: -
Olvasható: https://fanfox.net/manga/tough/

Alaphelyzet

 Kiicsi egy titokzatos bérgyilkos-harcművészeti ág egyetlen leszármazottja, akik féltve őrzik technikáikat. Az első sorozatban Kiicsi még középiskolás, de imád verekedni. Itt a központi ellenfél a pankrátor Kiba, aki Kiicsi apjától kikapott és ezért igyekszik revansot venni. A második sorozatban Kiicsi már felnőtt(ebb), itt a központi ellenfél nagybátjya, aki lebénította apját. Nagy gondolatok nincsenek igazán mögötte, Kiicsi szeret verekedni, igyekszik fejlődni, de ezt úgy akarja elérni, hogy nem öl meg senkit.

Vélemény

Tipikus tini harcművész manga, ahol egyre erősebb ellenfelekkel kerül szembe főhősünk, aki ettől szépen fejlődik. Kezdetben azt hittem, realisztikusabb lesz, de aztán ezzel is elszabadult a ló és szinte emberfeletti gyorsaságot és erőt kaptak a karakterek, akik bármilyen sérülésből képesek felépülni rövid időn belül és fizikai erejüket elszántságuk vagy dühük adják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturpop.blog.hu/api/trackback/id/tr7016698014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása