Artúr popkulturális blogja

Képregény: Solo Leveling

2021. szeptember 22. 07:34 - II. Liberális Artúr

Fejezetek: 100+ folyamatban
Műfaj: akció, fantasy, kaland, tini
Megjelenés: 2018-
Új fejezet: hetente csütörtökönként
Olvasható: http://fanfox.net/manga/solo_leveling/

Alaphelyzet: Történetünk kezdete előtt tíz évvel ezelőtt világszerte portálok jelentek meg tele szörnyekkel, amelyek csak akkor záródnak be, ha az adott portál legerősebb szörnyét megölik. Eközben azonban az emberiség kb. egy ezreléke is emberfeletti erőt kapott, így ők csapatokat alkotva vadásznak a szörnyekre, ha megnyílik egy kapu. A munka veszélyes, de jól fizet, ezért rendre elindul vadászni főhősünk, Sung Jin-Woo is, akinek kell a pénz beteg anyja gyógyítására és húga oktatására, viszont a leggyengébb vadászok egyike, és ezen nem lehet változtatni, mindenki ereje fix. Ez változik meg egy alkalommal, amikor egy titokzatos portálba lépve Sung Jin-Woo megkapja a fejlődés képességét, így képes egyre erősebbé válni...

Vélemény: A 9GAG-en láttam a hisztériát körülötte és gondoltam kap egy esélyt; az első fejezet olvasása közben jöttem rá, hogy korábban már kapott egy esélyt, de valószínűleg pár lap után abbahagytam :D Pedig izgalmas, szóval adjatok neki egy öt-tíz részt, hogy beinduljon, ugyanakkor meg tipikus sonen, végig arra a kaptafára épül, hogy mindenki meglepődik, hogy Sung Jin-Woo milyen erős. A keretsztori nagyon hajazni tűnik a Gantzra SAO-val fűszerezve, csak kamaszosabb tálalásban. Humor, erotika nincs benne, csak akció. Szóval egynek jó elütni az időt, de nem egy emlékezetes darab (egyelőre).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturpop.blog.hu/api/trackback/id/tr5616697028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása