Artúr popkulturális blogja

Képregény: Aka Akatoretachi no Monogatari (2017)

2021. szeptember 19. 07:52 - II. Liberális Artúr

 

Fejezetek: 103, befejezett
Műfaj: akció, dráma, erotikus, felnőtt, harcművész, kaland, romantikus, természetfeletti, tini
Megjelenés: 2014-2017
Új fejezet: -
Olvasható: https://fanfox.net/manga/aka_akatoretachi_no_monogatari/

Alaphelyzet

A látszólag középkori japán faluban Icuki és Hajato beavatás előtt álló vámpírvadászok. A beavatási szertartás része, hogy a vörös sál technikával harcoló Icuki közösüljön régi szerelmével, Vakanával, ám mielőtt hazaérnének, egy kamionnyi vámpír érkezik, akik a falu nagy részét helyben elfogyasztják vagy elhurcolják, köztük Vakanát is. A fiúk a nyomukba erednek, Icukit azonban könnyedén lemészárolják, ám az apjától kapott vörös sál összefoltozza a testét és megsokszorozódott erővel indul a lány nyomába egy titokzatos segítővel, aki ismeri Icuki apját és a vörös sál technikát is...

Vélemény

Egy szokásos sonen pár váratlan fordulattal, életszerűtlenül fanservice-es erotikával (de szex nincs benne). Amúgy érdekes is lehetett volna, de a mangák egyik jellemzője sajnos, hogy a végén szinte a semmiből húznak elő olyan megoldást a rejtélyre, amire addig nem sok dolog utalt. Talán csak megsürgették az írót, hogy gyorsan zárja le. Egynek jó :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturpop.blog.hu/api/trackback/id/tr2816693372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása