Artúr popkulturális blogja

Tévé: Drifters (2016)

2021. szeptember 14. 12:15 - II. Liberális Artúr

Fejezetek: 12
Műfaj: fantasy, kaland
Megjelenés: 2016
Új fejezet: készül a második évad
Nézhető: https://www5.gogoanimes.tv/drifters-episode-1

Alaphelyzet

1600-ban Tojohisza látszólag halálos sebeket kapott egy nagy csatában, de hazafelé tántorogva-vonszolva magát váratlanul egy fura helyre kerül, ahol egy ügyintéző várja, majd egy ismeretlen világban ébred fel. Hamarosan kiderül, hogy egy fantasy-világba keveredtek, ahol az ügyintéző és ellenfele különböző történelmi alakokat küldenek egymás ellen...

Vélemény

Sablon-sonen. Kicsit véresebb, kicsit bátrabb szexuálisan, de messze nem felnőtt kategória, hiába sorolják oda. Ragozhatnám, de minek. A misztikum része hamar eltűnik, az akció szokásosan csak annyi, hogy a főhős mindenkit felaprít, satöbbi. Pedig akár érdekes is lehetne, hogy a különböző korokból érkező karakterek eltérő gondolkodásmódja hogyan csapódik el. Azért izgalmas, simán végig lehet pörgetni az eddig elkészült 12 részt egy-két nap alatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturpop.blog.hu/api/trackback/id/tr6816688566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása