Artúr popkulturális blogja

Tévé: Hunter x Hunter

2021. szeptember 12. 13:58 - II. Liberális Artúr

Fejezetek: 148
Műfaj: akció, fantasy, kaland, harcművész, pszichológiai, tini, vígjáték
Megjelenés: 1998-2014
Új fejezet: -
Nézhető: http://ww7.kiss-anime.me/Anime-hunter-x-hunter-episode-1

Alaphelyzet

Gon egy vidéken élő kisfiú, akit szülei halála után nagynénje vett magához. Egyszer azonban kiderül,hogy apja valójában nem halt meg, hanem lelépett. Ő egy úgynevezett vadász, magasan képzett szakember, akik kalandos életet élve járják a világot különböző nehéz feladatokat teljesítve vagy kutatva. Gon szeretne találkozni apjával, ezért elhatározza, hogy leteszi a vadász vizsgát, hogy megtalálja. A feladatok során nemcsak szörnyekkel és logikai feladványokkal kell megküzdenie, de barátokkal és félelmetes ellenfelekkel is találkozik...

Vélemény

Elsőre nem egy sablonos sonennek tűnik, hiszen a vadászok nem feltétlenül harcosok, hanem régészek, szakácsok is lehetnek, de aztán mégiscsak a Dragon Ball-vonalon kötünk ki és verekedésről, edzésről kezd szólni az egész. Szerencsére elég vegyes tud lenni hangulatában és történeteiben, vannak könnyedebb, vicces epizódok és lassabb, mélyenszántóbbak is - a sok akció mellett persze. A karakterek és a világa sokszínű, szóval elég változatos mindene, ez az erénye.

A manga jelenleg 380 rész körül jár,  az anime a 339. fejezetig dolgozta fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturpop.blog.hu/api/trackback/id/tr9516686708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása