Artúr popkulturális blogja

Internet: Krízis PR: Rágalmazásra így ne reagálj!

2021. augusztus 03. 07:38 - II. Liberális Artúr

A kommunikáció az egyik legfontosabb része a közéletnek, közszereplők esetén szinte fontosabb bármi másnál, fontos lenne megtanulni a pozitív, konstruktív szófordulatokat. Nálunk ez fájóan ismeretlen (vagy szándékosan hanyagolt, ami talán még rosszabb), jól tükrözi a hozzállásunkat mindenhez. Persze én se vagyok kivétel, ezért ha észreveszem magamon, igyekszek hárítás, panaszkodás, mentegetőzés, mutogatás helyett pozitívan megnyilvánulni feleségemmel és kollégáimmal szemben is. Olyanokra gondoljatok, hogy ahelyett, hogy egy újdonság bevezetésénél azt mondanátok el, hogy miért rossz, beszéljetek inkább arról, miként lehetne javítani. Ettől még fellehet sorolni a hátrányait, de csak attól nem lezünk konstruktívak.

Természetesen ez nem könnyű, oda kell figyelni és gyakorolni kell. E közéleti nyilatkozatokat veszi górcső alá a Krízis PR blog, amelyiknek bármelyik írását idelinkelhetném, de épp ez jelent meg most. A sok amatőr blog mellett, beleértve az enyémet is, üdítő olvasni egy közérthető, szakmait:

http://krizispr.blog.hu/2017/09/05/szafi_es_a_lejarato_video_esete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturpop.blog.hu/api/trackback/id/tr5416647626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása